keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

17-19.6 sellasta Brysselissä


Kirjoitettu 3:40 aamuyöllä monen lasillisen jälkeen, joten toivottavasti ette pelästy kirjoitusta.

Brysseli, Brussels, Bruxelles. Monta nimeä yhdelle rakkaalle paikalle. Yövyimme ensimmäisen yön todella hyvän ruotsalaisen rakkaan ystäväni perheen luona. Menimme sinne suoraan Brysselin keskusasemalta, jonne palaisimme sitten 19. päivä (jolloin tämän julkaisen jos vaan ehdin). Heidän luonamme meidät otettii osaksi perhettä ja heidän normaalia elämää. Toimme heille tuliaisena keksejä Hollannista ja seuraavana päivänä ostimme kaupasta heille kakun ja limsaa kiitoksena kaikesta ;) . Olimme illalla Almalla (opiskelija-kylässä) baarissa, jossa näin monia entisiä luakkakavereita ja heidän kavereitansa.

Sovimme illan päätteeksi kotiin kävellessä, että menisimme seuraavana päivänä kiertämään keskustaa ja näkemään Ansbach-kadun lähellä sijaitevan ja maineikkaan Grand Placen. Nukuimme maittavat yöunet ja nautimme täyttävän aamiaisen. Oli kohta jo aika lähteä liikkeelle ja kierrellä Brysseliä. Kävimme Carrefour nimisessä kaupassa ostamassa vähän juotavaa päivälle ja vähän tuliaisia. Kohta sen jälkeen menimme kuntosalille treenaamaan vähän, ettei matkasta tulisi pelkkää lomailua. Siellä saunottua ja jacuzzissa aikaa vietettyämme päädyimme päätökseen, että jatkaisimme Valtteri-kaverini luokse yöksi. Emme kuitenkaan halunneet olla liiaksi vaivaksi, jotenka lupasimme tarjota yösijaa myös Suomesta vastapalveluksena.

Baariin menimme metrolla. Siellä pienten alkujuomien jälkeen tapasimme lisää ja lisää kavereita, joita näki mielellään pitkästä aikaa. Paljon oli muuttunut, mutta onneksi kaverit olivat pysyneet samoina. Meillä oli erittäin hauskaa yhdessä. Päätimme heti aluksi Grand Placen nähtyämme mennä baarikierrokselle, jossa näkisimme meidän Brysselissä asuneiden vakiobaareja. Aloitimme Delirium Bar/Cafe'sta joka on tunnettu mm. Guinesin ennätystenkirjoista. Baarista on mahdollisuus saada yli 2000 eri olutta kaikkialta ympäri maailmaa. Päädyimme kuitenkin klassiseen 1,90€ maksavaan Campus-olueen.

Tämän jälkeen suuntanamme oli viereinen Tequila Bar, jossa nautimme 80% Absint shotit. Huhhuh, olipahan kokemus, videoatakin tästä on kyllä tulossa :D. Tämän hieman päätä sekoittavan juoman jälkeen matkasimme Celtica nimiseen taas klassikko baariin, jossa tarkoituksena oli olla vain hetkisen ja todeta, että paikkahan on tosiaan räkälöiden räkälä. Rock Classic, myös todella tunnettu baari oli seuraava, ja siellä otimme oluet, kunnes huomasimme aikamme keskustassa päättyneen, ja metromme lähtevän kohta. Olimme lupautuneet, että tulisimme ajoissa takaisin.

Lähdimme taas Almalle, jossa näimme pari entistä luokkakaveria ja muuta tuttua, heidän kanssa hetken aikaa vietettyä ja vessoissa käytyä lähdimme matkaamaan takaisin Kraainemin tuttuun ja turvalliseen kehtoon. Valtterin luona nautimme maittavan iltapalan ja sitten menimme yläkertaan pedattuihin sänkyihin ottamaan reilun 5 tunnin yöunet kunnes herätyskello meidät kohta taas herättäisi matkaan.

- tämän kirjoitettua on tosiaan aika kohta jo nukahtaa. On ollut todella pitkä päivä ja paljon on tullut nähtyä. Onhan se mukava viettää päivää näin vähän siellä sun täällä. Huomenna kuitenkin toivottavasti Englannissa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan!
Hyvää Yötä!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti